header

Κουζεινερί ( Ηράκλειο )


#let's meat
Μετά από μια επίσκεψη στο Κουζεινερί μια εξέταση αίματος είναι απαραίτητη αυτό αν είσαi γενναίος σαν εμάς και δεν θες να αφήσεις τίποτα στο τραπέζι. Το μαγαζί προσφέρει την δυνατότητα, να πάρεις ο,τι έχει περισσέψει πακέτο, όπως πολλά διπλανά τραπέζια έκαναν. Μια σαλάτα, ένα ορεκτικό κι ένα κότσι είναι υπεραρκετά για τουλάχιστον 3 άτομα. H μελιτζανοσαλάτα ήταν πολύ νόστιμη με καβουρδισμένα καρύδια και πιπεριές, η σαλάτα είχε μπόλικη πρασινάδα, χαλούμι και μια υπέροχη vinegret. Όσο για το κότσι σερβίρετε με πατάτες και μουστάρδα και είναι ψημένο για 6 ώρες στον ξυλόφουρνο! Τέλειο !
Πρόκειται για ένα μαγαζί με ευχάριστο περιβάλλον, απαλή μουσική και με μια επιβλητική κάβα από την οποία μπορείς να διαλέξεις ποιό κρασί θα πιείς. Το σέρβις είναι πραγμάτικα καλό ενώ το μενού του Κουζεινερί μπορεί να ευχαριστήσει και τον πιο απαιτητικό καθώς προσφέρει φιλέτο black angus, ribeye steak, t bone steak, sirloin steak, και πολλά πολλά αλλα. Ένα έξτρα καλό μέσα σε όλα τα αλλά είναι οτι μόλις τελειώσεις το φαγητό σου, σε περιμένει κέρασμα :) και αν έχεις λίγο χώρο μετά από τις γενναίες μερίδες θα γευτείς ένα από τα καλύτερα γλυκά που έχεις φάει !! Την ημέρα που πήγαμε εμείς είχε ένα άρρωστο milfay (πραγματικά ποιός ξέρει ότι γράφεται millefeuille) !!


Για μια σαλάτα, ενα χοιρινό κότσι, μια μελιτζανοσαλάτα και ενα μπουκάλι εμφιαλωμένο κρασί δωσαμε 49

Νομίζω ότι μια δοκιμή θα σας πείσει ότι το Κουζεινερί είναι ένα από τα πιο γευστικά εστιατόρια στην Κρήτη !


Υ.Γ  Ενα μεγάλο + για εμάς τους χοντρούς στην ψυχή είναι οτι μετά από ενά δείπνο στο Κουζεινερί δεν θα πάμε ποτέ μα ποτέ για σουβλάκια μπας και χορτάσουμε :) 


Δεν υπάρχουν σχόλια: