header

μπεν μαρί

Τα πραγματα ειναι πολυ απλα, το μπεν μαρι ειναι ο πιο σωστος τροπος να λιωνεις-ζεσταινεις πρωτες υλες οπως η σοκολατα χωρις να κινδινευει να κοψουν τα υλικα σου. Πολυ απλα, τοποθετωντας μια κατσαρολα που βραζει και απο πανω ενα μεταλλικο μπολ με το υλικο που θελεις να ζεστανεις και αφηνοντας τους ατμους να κανουν τη δουλεια.

Δεν χρειαζετε να εισαι πυρινικος φυσικος για να τα καταφερεις λιγη προσοχη και μαεστρια και εχεις λιωσει τη σοκολατα σου στο πι και φι


Δεν υπάρχουν σχόλια: